A Szépség és a Szörnyeteg című előadást ajándékozta ötéves születésnapja alkalmából a K&H gyógyvarázs közel ezer meghívott vendégnek. Az ország minden pontjából érkeztek gyerekek a november 29-i előadásra, a legnagyobb gyermekgyógyító intézményektől kezdve a kisebb vidéki rehabilitációs alapítványokig. A Bethesdából, a Pető Intézetből, a Vadaskertből és a Heim Pál Gyermekkórházból több százan nézhették meg a darabot. Emellett Debrecenből, Sátoraljaújhelyről, Szegedről és Pécsről közel 170 gyermek látogatott az Operettszínházba az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért alapítványon keresztül. Az Egerben működő Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetségének gyermekei is jelen voltak az előadáson.

A K&H gyógyvarázs keretében a pénzintézet minden évben más mesével igyekszik meglepni a beteg gyerekeket. A program az elmúlt évek során összesen 73 helyszínre látogatott el előadásaival, több mint 2 500 gyermeknek szerezve örömet. Az idei évben egy helyszínen, közel ezer gyermeket és hozzátartozóit ajándékozta meg az élménnyel a vállalat.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr40799765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása