A 15 éves jubileumát ünneplő Ringier Magyarország 2008 karácsonyán meghirdette magánszemélyeknek szóló adományozási programját. A Ringier KAPOCS elnevezésű program keretében a kiadó 5.000.000 forint összértékben ajándékcsomagokkal támogatott 100 rászoruló családot.

Az olvasók levelei alapján 2008. november 3-tól december 7-ig a Ringier főszerkesztőiből és a Kiadó által támogatott Alapítványok képviselőiből – a Bátor Tábor Alapítvány és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkatársaiból - álló Ringier Bizottság, rászorultsági alapon választott ki hetente 25-25 családot. Ezeknek a családoknak a Ringier Magyarország munkatársai személyesen vitték el az ajándékot.

A kiadó a KAPOCS programon kívül 2008 karácsonyán is 5 millió forintot ajánlott fel - az Euromedia Bt.-vel és a Népszabadság Zrt.-vel közösen - gyermekek és felzárkóztató programok javára. A támogatás összegének szétosztásáról közönségszavazás alapján döntenek, a legtöbb szavazatot kapó alapítvány 3 millió, a második és harmadik helyezett 1-1 millió forintot kap. A Heim Pál Gyermekkórházra, a Lea Alapítványra és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatra még 2008. december 15-ig lehet szavazni a Ringier honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr65817253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása