Az LG Electronics a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából partnereinek szánt ajándékok vásárlása helyett a kecskeméti, a kőszegi és a battonyai SOS-gyermekfalvaknak, valamint a fóti Gyermekvárosnak ajándékoz szórakoztató-, illetve háztartási elektronikai termékeket, összesen 1,4 millió forint értékben. Az adományokkal a vállalat az állami gondozásban élő gyermekek mindennapjait kívánja megkönnyíteni.

A cég második éve ajánlja fel jótékonysági célokra a partnerek karácsonyi ajándékaira szánt összeget. A fóti Gyermekváros és a három SOS-gyermekfalu egyenlő összegben, egyforma háztartási és szórakoztató elektronikai eszközöket - egy-egy porszívót, hűtőt, mosógépet és nagyméretű LCD TV-t - kapott a támogatás keretében.

A fóti Gyermekközpont az elektronikai gépekkel a szervezet Cegléden kialakított új otthonát, hidroterápiás házát rendezi be. A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont közelében kialakított otthont azoknak az állami gondozásban élő gyermekeknek hozták létre, akik valamilyen mozgásszervi betegségben, keringési rendellenességben szenvednek, és gyógyításuk hidroterápiás kezeléshez kötött.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr29817322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása