A többszörös fogathajtó-világbajnok Lázár testvérek által felajánlott személyes- és emléktárgyakat árverezték el a 2008. november 26. és december 14. között meghirdetett online jótékonysági akció keretében. A befolyt összegből a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványt támogatják, amely sérült emberek gyógyítását, rehabilitációját segíti elő. Az aukció célja az alapítvány támogatásán kívül az volt, hogy felhívja az emberek figyelmét a terápiás lovaglás fontosságára.

Az OTP Bank több éve támogatja az 1997-ben alakult Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványt, mert fontosnak tartja a lovasterápia alkalmazását hazánkban. Ez a módszer lehetővé teszi a sérült gyerekek komplex fejlesztését olyan területen, ahol a ló már nem eszköz, hanem aktív cselekvőtárs. Az állattokkal kialakított bensőséges kapcsolat a beteg gyermekek felépülését hatékonyabbá teszi és jobban elősegíti a gyógyulás folyamatát.

A jótékonysági licitből befolyt összeget a pénzintézet 500 000 forintra egészítette ki. Az adományt a Lázár testvérek jelenlétében december 18-án adták át a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítványnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr45830081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása