A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány www.adhat.hu adományportáljának egyik főtámogatójaként 250 új számítógépet adományoz civil szervezeteknek a Magyar Telekom.

A magyarországi civil szervezetek hatékony munkájának kikerülhetetlen része, hogy a megfelelő infrastruktúrával rendelkezzenek. Sok szervezet számára azonban a forráshiány miatt nehézséget okoz, hogy technológiailag felkészülten kapcsolódjanak be az infokommunikációs körforgásba, és ez hosszútávon veszélyeztetheti versenyképességüket.

A Magyar Telekom erre reagálva ajánlotta fel a személyi számítógépeket, az adományt terhelő áfa kifizetését is átvállalva. A számítógépek egy részét közvetlen megkereséssel osztotta ki a cég, 50 darabot pedig a www.adhat.hu oldalon keresztül ajánl fel a NIOK közreműködésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr22910638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása