Az általános és középiskolás diákok számára indít Ki lesz a zöldebb? címmel környezetvédelmi versenyta Tesco öt városban (Ajkán, Kaposvárott, Salgótarjánban, Siófokon és Szegeden). A hulladék-visszaváltó verseny március 6-án indul, az eredményhirdetésre 2009. április 22-én kerül sor. A legszorgalmasabb diákok akár félmillió forintos osztálykirándulás támogatást is nyerhetnek, de a második és harmadik helyezett osztályok is több százezer forintot fordíthatnak kirándulásukra.

2009 januárjában a Tesco-Global Áruházak Zrt. számos áruházában bevezette a használt PET és alumínium palackok pénzért történő visszaváltását. A most meghirdetett hulladék-visszaváltó verseny célja elsősorban e visszaváltó program kiterjesztése a fogékony fiatal korosztály számára. Lényege, hogy a diákok az összegyűjtött PET palackok és alumíniumdobozok a kiválasztott városok áruházaiban való visszaváltásával bónokat gyűjthetnek, 100 PET és 50 alumínium palackonként egyet-egyet. A www.ecotesco.hu honlap "Suli-Játék" menüpontja alatt előzetes regisztráció után, a bónokat a kapott kóddal együtt érvényesítve, az öt város áruházainak vevőszolgálati gyűjtőládájába kell bedobni. A játék 2009. április 16-án zárul.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr37983608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása