Az OBI áruházlánc lett a 2009. évi események kiemelt támogatója a két éve indult Vegyél Vissza! klímavédelmi Programban. A non-profit szervezet és az áruházlánc stratégiai együttműködésének célja, hogy felhívja a figyelmet a háztartáson belüli fogyasztás, a tudatosabb energiafelhasználás lehetőségeire, az ésszerű erőforrás-használat eszközeire és az oktatás jelentőségére. Az együttműködés egyik érdekessége, hogy a partnerek külön figyelmet fordítanak a szponzor vállalaton belüli "zöldítésére", például az áruházi papírfelhasználások csökkentésére és a belső események ökotudatosságára.

Az együttműködés keretében a Vegyél vissza! program megjelenik majd az OBI saját rendezvényein, lehetőség szerint eljut azokba a vidéki városokba is, ahol az áruházlánc képviselteti magát.

A vállalat már 2008-ban megjelent a Vegyél Vissza! által is fémjelzett Fenntarthatósági Napon, ahol az energiatudatos termékeken kívül számos más takarékossági tippel is megismertette az érdeklődőket. A 2009-es együttműködés sarokpontjai között a Vegyél vissza! online Klímaakciójának támogatása, valamint a gyermekek számára megrendezendő környezettudatos előadások is szerepelnek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr951012248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása