Március 20-án indult idei első, jótékonysági útjára a Minimax Hajó. A tévé vezetősége több mint kétszáz olyan gyereket látott vendégül, akik a Pető Intézet és az SOS Gyermekfalvak lakói.

Az eseményre a Zsófia Rendezvényhajón került sor, ahol a gyerekek találkozhattak Minivel, Maxszal, Picicicával és Macikutyával. A házigazdák vendégül látták a Minimax mesehősét, Fifit, és Ronald McDonaldot is. Fellépett az Alma zenekar, emellett a gyerekek különféle kreativitást fejlesztő játékokkal szórakozhattak.

A rendezvényhajó 2009. április 19-től minden második vasárnap Minimax családi hajóvá alakul majd át, mivel a csatorna egy év kihagyás után újra elindítja a gyermekeket és családokat megcélzó programot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr371022029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása