A Raiffeisen Bank 2008 október közepén indította el azt a jótékony célú programját, melyben az OKOSkártya birtokosok minden egyes vásárlása után 5 Ft-ot különített el jótékony célra. Az így decemberig összegyűlt 10 millió forintból kilenc csecsemőotthon két hónapra elegendő minőségi élelmiszerhez jutott, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével.

Idén tavasszal, a program folytatásaként a Bank úgy döntött, hogy OKOSkártyás vásárlásonként már 10-10 forint gazdagítja az adománykeretet. Az április-május hónapokban tartó gyűjtés nyomán összegyűlt összeg kedvezményezettje továbbra is a gyermekétkeztetés: a csecsemőotthonok után most egyes gyermekotthonok lakói juthatnak minőségi élelmiszerhez. További változás, hogy a Gyermekétkeztetési Alapítvány ezúttal pályázat útján választja ki a legrászorultabb intézményeket.  

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr691070552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsof.berg 2009.10.28. 19:12:18

Vajon arról miért nincs itt új post, hogy ez a program újraindult és október 16 és december 20 közötti vásárlások után most 10 forintot fizet jótékony célra? Részletek újra a kozosen.hu oldalon találhatók!

good deed · http://jotett.blog.hu 2009.10.30. 17:58:53

@zsof.berg: Mert nem kaptunk róla tájékoztatást, máshol meg nem olvastunk róla. De köszönjük az említést, és szemrehányás helyett hálásan vesszük a hasonló híreket a gooddeed@freemail.hu címre.

zsof.berg 2009.11.02. 14:31:48

@good deed: Kedves goog deed, nem szemrehányásnak szántam, hanem részben kérdésnek, részben figyelemfelhívásnak.
Ígérem, ha a jövőben megtudok valami hasonló akciót, értesíteni foglak ezentúl nem kommentben, hanem levélben!
Ezen kívül, ha gondolod, postold be a mostani akciót is előre, ne csak annak végén, hátha az olvasók közül az okos kárytyások úgy döntenek, kp helyett a következő héten gyakrabban fizetnek kártyával! :-)
süti beállítások módosítása