Több mint hetvenezer afrikai gyapottermelő részvételével indított nemzetközi fair trade programot a Tchibo. A program az afrikai gyapot fenntartható termelésére, a hatékonyabb termesztésre és a környezetkímélő földművelésre fókuszál.

A Tchibo "Cotton made in Africa" programja azt tűzte ki célul, hogy növekedjenek a bevételek és javuljanak az értékesítés esélyei az olyan gyapottermelő országokban, mint Benin, Burkina Faso vagy Zambia - mindezt a fenntartható fejlődés jegyében. Ezekben az országokban ugyanis több mint tízmillió ember számára a gyapot biztosít megélhetést.

A Tchibo programjában, melyet az Aid by Trade Foundation segítségével hozott létre, a termelők oktatásban részesülnek, megtanulják, hogyan érdemes a gyapotot a leghatékonyabban termeszteni, és hogyan tudják minél környezetkímélőbben a földjeiket megművelni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr261070566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása