A 2009. június 6. és július 7. közötti hétvégeken nyolcadik alkalommal kerül sor a T-Home Gyerek Sziget rendezvénysorozatra Budapesten, a Hajógyári Szigeten. A Gyereknapot követő öt hétvégén a sziget óriási szabadtéri játszóházzá alakul, ahol ingyenes programokat is biztosítanak a szervezők.

A Gyerek Sziget idén is fogad hátrányos helyzetű gyermekeket, akiknek Budapestre utaztatásáról a Magyar Telekom gondoskodik. A NIOK-kal (Nonprofit Információs és Oktató Központ) közösen a cég pályázatot írt ki szociálisan rászoruló, nem budapesti gyermekeket segítő nonprofit szervezetek számára, amelynek eredményeképpen 10 szervezet pártfogoltjai részt vehetnek a Hajógyári Szigeten zajló programokban.

A T-Home a Gyerek Sziget látogatóit is szeretné bevonni a jótékonysági akcióba, ezért arra bíztat minden családot, hogy az otthon már feleslegessé vált, de jó állapotú játékokat hozzák el magukkal a helyszínre. Ezeket a szervezők összegyűjtik, és a rendezvénysorozat végén olyan nonprofit szervezeteknek ajánlják fel, akik eljuttatják azokat a rászorulóknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr751095338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása