Az ország négy nagyvárosában rendez családi napot május 9. és június 27. között a Richter "Tégy az egészségért, tegyünk a közösségért!" felhívással. A program az egészség és egy jó ügy szolgálatában május 9-én Kaposváron, május 23-án Debrecenben, június 6-án Nyíregyházán, június 27-én pedig Szombathelyen várja szűrésekkel, egészségügyi tanácsadással, előadásokkal, tornával, fitnesz- és gyermekprogramokkal az érdeklődőket.

A 10 és 18 óra között zajló programokon többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati szűrést, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók. A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadásokon is részt vehetnek: csontritkulás, Alzheimer-kór, gyomorfájdalmak, nőgyógyászati és kardiológiai témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ, de dietetikus és gyógytornász is rendelkezésükre áll egész nap.

A Richter Egészségváros családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért. A Richter ennek érdekében minden városban 2.000.000 forint adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára, melyet minden látogató a helyszínen elvégeztetett szűrővizsgálatokért vagy a meghallgatott előadásokért kapott adománypontok alapján kiszámolt forintokkal növelhet.

A Richter Egészségváros Program helyszínei:

Május 9. – Kaposvár (Kaposvári Sportcsarnok)
Május 23. – Debrecen (Baltazár tér, Kölcsey központ)
Június 6. – Nyíregyháza (Kossuth tér)
Június 27. – Szombathely (Fő tér)

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr671121471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása