A Generali-Providencia Biztosító Zrt. és az Egészséges Településekért Alapítvány munkatársai április 30-án önkéntes munkával segítettek a Nógrád megyei Karancslapujtőn élők környezetének megszépítésében.

A 2005-ben alakult Egészséges Településekért Alapítvány fő célja, hogy erősítse az emberek egészségtudatosságát és támogassa olyan közösségek működését, amelyek segítenek tagjaiknak egészségesebben élni. A Salgótarján melletti, mindössze 2930 lakosú Karancslapujtő még 2008-ban jelentkezett az alapítvány által meghirdetett egészségterv-pályázatra. A Generalival együtt teljesített önkéntes munka célja elsősorban az volt, hogy a résztvevők aktív munkával járuljanak hozzá a helyi ötletek megvalósításához.

A karancslapujtői közös önkéntes napon a biztosító társaság közel 50 munkatársa és a civil szervezet a település lakosainak aktív részvételével, kerítésfestéssel és faültetéssel járult hozzá a község környezetének megszépítéséhez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr91133171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása