Nyári nyereményakciót hirdet a Tesco-Global Áruházak Zrt. 2009. június 15. és augusztus 23. között. A 'Szomjazik a nyereményekre?' elnevezésű verseny célja minél több PET-palack vagy alumíniumdoboz visszaváltása a Tesco áruházakban. A megszerezhető nyeremény három darab, egyenként százezer forint értékű vásárlási utalvány.

A hulladék-visszaváltó promóció célja környezettudatos magatartásra ösztönözni a fogyasztókat, valamint a Tesco 49 áruházában elérhető visszaváltó rendszer népszerűsítése.

Az akcióban egy, a www.ecotesco.hu weboldalról letölthető pecsétgyűjtő füzet segítségével lehet részt venni. A PET-palackok és alumíniumdobozok visszaváltásakor a vásárló öt darab palack vagy öt darab doboz után egy-egy pecsétet kap a füzetébe. Tíz pecsét összegyűjtése után a pecsétgyűjtő füzetet be kell küldeni a honlapon és a promóciós anyagokon megadott címre, ahol az sorsoláson vesz részt. A nyereménysorsoláson a legkésőbb augusztus 24-ei dátummal feladott borítékok vesznek részt, a három kisorsolt nyertes pedig százezer forintos vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr221189069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása