Közel 10 éve tartó stratégiai együttműködésük keretében a véradás mellett egyéb területekre is kibővíti együttműködését a Tesco és a Magyar Vöröskereszt. Az áruházlánc évente 4 alkalommal szervez Országos Véradó Napot 25-30 áruházban, emellett közel 50 alkalmi véradást. A Tesco karácsonyi élelmiszer és ruhagyűjtési akcióknak is helyszínt biztosít, 2008-ban 88 áruházban, több mint 10 000 kg élelmiszer gyűlt össze – játékok, ruhaneműk – a 2,5 millió forint anyagi támogatás mellett. Az együttműködés keretében a Vöröskereszt és a vállalat a közeljövőben defibrillátor-állomások telepítését tervezi az áruházakba.

Augusztus 28-án idén második alkalommal került megrendezésre a Tesco Egészségnap. Az ország 24 pontján, ebből 3 kiemelt helyszínen az egészséges táplálkozásé és életmódé volt a főszerep. A rendezvények keretében a Magyar Vöröskereszttel közös véradás, ingyenes szűrővizsgálatok, egészségügyi tanácsadás, a beszállítók egészséges kínálatának bemutatója, gyerekprogramok, valamint iskolakezdési adománygyűjtés várta az érdeklődőket az áruházakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr621350246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása