"Zöld a sulid?" címmel 2009. szeptember 11-től 2010. január 11-ig hulladék-visszaváltó versenyt hirdet a Tesco. Az akció a 2009 januárjában bevezetett PET-palack és alumínium doboz visszaváltó rendszerhez kapcsolódik, és a korábbi "Ki lesz a zöldebb?", valamint "Szomjazik a nyereményekre?" kampányok folytatása.

A "Zöld a sulid?" verseny a a diákokat szólítja meg. A megmérettetés során a tanulók által összegyűjtött 200-200 db PET-palack és alumíniumdoboz visszaváltása alkalmával a www.ecotesco.hu weboldalról letölthető pecsétgyűjtő füzetbe egy-egy pecsétet ad az áruházlánc. 5 db füzetet összegyűjtve, azokat postára adva a résztvevők nyereménysorsoláson vesznek részt, melynek fődíja egy korcsolyabuli sztárfellépővel. További két iskola egyenként 300 ezer forintos Tesco vásárlási utalványt nyerhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr411383078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása