A 60 éves Tchibo az "Együtt az óvodákért" program keretében korábban egyenként 600 ezer forintot ajánlott fel hat óvodának, segítendő a pedagógiai munkát és megfelelő fejlesztő eszközök beszerzését. Az óvodákat fogyasztói szavazatok alapján választják ki, ötöt a nevezettek közül sorsolással, hatodikként pedig a támogatást a legtöbb vásárló által megjelölt intézmény kapja. A Tchibo először indított olyan társadalmi felelősségvállalási akciót, amelybe a fogyasztókat is bevonja, a promóció 2009. december 30-ig tart.

Az óvodai programhoz kapcsolódóan a vállalat faültetéssel is megünnepelte hatvanadik születésnapját. A 6 elmúlt évtizedet szimbolizálva, 6 fát ültettek el 6 óvodában, javítva ezzel a környezetet, illetve felelősségérzetet adó, gondozni való fákat adva az óvodásoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr701483685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása