Az egészen a felsőfokú tanulmányok befejezéséig járó MKB Bank Ösztöndíj segítségével ebben az évben is többen szereztek felsőfokú képesítést vagy szakmát. Az idei végzősök között akad közgazdász, fogorvos, vegyészmérnök és sportmenedzser is.

A fiatalok érdekében tett erőfeszítésekben a banknak hosszú évek óta kiemelt partnere a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat. A tanszer- és étkeztetési támogatást, továbbá kulturális programok szervezését is magába foglaló együttműködés központi eleme az MKB Bank Ösztöndíj program. Ennek segítségével 100 diák kap havonta 16 ezer forintos anyagi támogatást tanulmányai folytatásához; közel harmaduk jelenleg is valamelyik felsőfokú oktatási intézmény hallgatója. A kezdeményezés révén már több mint tíz fiatal szerzett diplomát, akik közül többen a kezdetek, az 1997-es indulás óta vettek részt a programban.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr681502211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása