A Duna Televízió az adventi vasárnapokon jótékony célú műsor-sorozatot indít útjára "A szeretet árvái" címmel, hogy határok nélkül adományokat gyűjtsön a nélkülöző gyermekeknek. Az adventi vasárnapokon olyan sorsokat mutatnak meg, amelyek bizonyítják: érdemes segíteni. Embermesék reménytelenségből indult, ígéretté fejlődött gyermekekről, álmukat merészen valóra váltó felnőttekről. És olyanokról is, akik jövőt adnak: szóval, tettel, anyagiakkal.

A gyűjtést a magyarországi S.O.S. Gyermekfalvak, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes erdélyi és vajdasági árvaházai, valamint a kárpátaljai Nagydobronyi Református Bennlakásos Irgalmas Szamaritánus Gyermekotthon számára szervezi a tévécsatorna.

Az adások december 6-án, 13-án és 20-án délután, illetve december 24-én, 15:00-től 17:00 óráig láthatók a Duna Televízión. A gyűjtés eredményéről, a műsorsorozat visszhangjáról december 25-én, a Kívánságkosárban számol be a televízió.

Egy el nem szívott doboz cigaretta, egy fel nem bontott csokoládé, egy meg nem ivott kávé ára. Ez is lehet segítség. Mert semmi sem csekély, ha segítségnek szánjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr371562693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása