A K&H MasterCard kártyabirtokosok vásárlásainak minden 1 000 forintja után 1 forintot a gyermekek gyógyítására különít el a K&H Csoport. A pénzintézet az összeget saját jutalékából ajánlja fel.

Az összegyűlt pénzből a K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program keretében egy rászoruló gyermek-egészségügyi intézmény kapja meg az általa igényelt gyermekgyógyászati műszereket, berendezéseket.

A kezdeményezésnek köszönhetően a tavalyi év során 8 millió forint gyűlt össze, amelyből a K&H gyógyvarázs program a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika újonnan épülő Onko-haematológiai részlegének vásárolt orvosi műszereket és berendezéseket.

Idén több mint 50 ezer ügyfél segítheti a gyermekek gyógyítását azzal, ha vásárláskor K&H Mastercard kártyáját használja. Az akció 2007. májusától december 31-ig tart, és az összegyűlő pénzösszeg felhasználásáról ismét a következő év elején dönt a pénzintézet.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr67146982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása