A 2007-2013 évekre kidolgozott Kerékpáros Magyarország Program részeként zajlik a Kerékpárral a munkába (KAMBA) projekt, amely arra próbálja ösztönözni a lakosságot, hogy változtassanak életstílusukon, és járjanak legalább alkalmanként, de ha lehet, rendszeresen kerékpárral a munkahelyükre.

A kerékpározás ugyanis hatékony és olcsó közlekedési forma, amely csökkenti a fosszilis energiahordozóktól való függőséget és a légszennyezést, nem utolsó sorban pedig testmozgás.

A KAMBA kampányban bárki részt vehet, aki szeptember 3. és 14. között, legalább 4 alkalommal kerékpárral megy munkába Budapesten. A részvételhez a plakátok alján található teljesítési ívet kell kitöltve visszaküldeni postai úton vagy elektronikusan 2007. szeptember 15-ig.

Nevezni egyénileg vagy 2-5 fős csapatokban lehet. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, míg az első 2000 beküldő ajándékcsomagban részesül.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr40159476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása