Adományozási portál indul

Címkék: civil karitatív

2007.11.11. 14:05

A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány új, adományozási portált indít a hazai adományozási kultúra fejlesztésére december elején. Az internetes oldalon egy helyen gyűjtik össze valamennyi olyan szükséges információt és tudnivalót, mely az adakozók és az adományokat fogadó civil szervezetek munkáját segíti, illetve technikai eszközöket biztosítanak az adományozási folyamat gyorsabbá, könnyebbé és átláthatóbbá tétele érdekében.

Az adományportál alapját a NIOK Alapítvány által felépített, több mint 11.000 civil szervezet adatait tartalmazó Nonprofit Önarckép adatbázis adja. Az adatbázisban már szereplő, illetve újonnan belépő szervezetek az új oldalon részletesebb információt adhatnak meg tevékenységükkel kapcsolatban, ezzel is megkönnyítve a támogatandók keresését és kiválasztását az adományozók számára.

A nonprofit.hu adatbázisa az elmúlt években az 1%-ot felajánlók elsődleges információforrásává vált, az új adományozási adatbázis pedig a pénz-, tárgy-, vagy szolgáltatásbeli adományok felajánlását és fogadását fogja segíteni. Az adatbázisba való bejelentkezés ingyenes.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr21225254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása