Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) 2007. november 23-án és 24-én kétnapos filmfesztivált szervez, az általa támogatott filmek és televíziós produkciók bemutatására. A Mustra az Esélyegyenlőség Évében különprogrammal egészül ki, melynek keretében idén siket és nagyothalló, vak és gyengénlátó, autizmussal élő, mozgássérült és értelmileg akadályozott emberek által készített rövid dokumentumfilmeket is vetítenek a Puskin Art Moziban (1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 18.).

A filmek a Nonprofit Média Központ Alapítvány "Nézőpont Váltás Programja" keretében jöttek létre, és november 24-én 10.00 és 18.00 óra között vakok és gyengénlátók számára "Képolvasók", a siketek és nagyothallók részére pedig jelnyelvi tolmácsok közreműködésével kerülnek bemutatásra.

A filmvetítések a nagyközönség számára nyilvánosak és ingyenesek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr5227945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása