A StudyMedia és a RadioReal közös jótékonysági kezdeményezése keretében plüssfigurákat gyűjt az árva és beteg gyermekek számára. Az akció során 2007. november 20. és december 20. között lehet leadni a szekrény mélyén megbúvó vagy egyéb helyet foglaló plüssfigurákat, melyek másutt sok örömet okozhatnak karácsonyra.

Az adományokat az ünnepeket kórházban töltő, illetve a szülők nélkül nevelkedő gyermekeknek szánják. Az ajándékokat a RadioReal címére várják, személyesen a 1143 Budapest, Ilka u. 25-27. (hétköznap 14-16 óra között) elérhetőségre, illetve postai úton a 1580, Bp, Pf. 18. címre.

Az akcióhoz partnerek jelentkezésére is számítanak, akik munkahelyükön, ismeretségi körükön keresztül gyűjteni tudják a plüssfigurákat. A kezdeményezéshez eddig már több felsőoktatási intézmény, középiskola és cég csatlakozott.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr81253511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sára László · http://karacsony.studymedia.hu 2007.12.06. 13:06:49

Köszönjük, hogy hirdeted akciónkat! :)
süti beállítások módosítása