Idén negyedik alkalommal részesült elismerésben három, példaértékű munkát végző honfitársunk a Pannonnak köszönhetően. A vállalat Példakép Alapítványának célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak.

A decemberi díjátadón három közösségteremtőt tüntettek ki. Az elismerést és a vele járó egy-egymillió forintot a Búzavirág Alapítvány vezetőjeként látássérültek önálló életét segítő Németh Márta, a szolnoki szikvízkészítő és mecénás Varga Lajos, valamint a kállói roma fiatalok mentoraként dolgozó Juhász Józsefné vehette át.

A Példakép Alapítvány folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr95260669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása