Visszaszoruló, de még élő szokás, hogy a vállalatok karácsonykor ajándékokat küldenek a sajtóorgánumok szerkesztőségeibe. Néhány médium munkatársai azonban úgy gondolták, az ajándékok esetleg etikai szempontból megkérdőjelezhető elfogadása helyett, jótékonysági árverést szerveznek a beérkezett termékekből.

Az Origo, a Hg.hu, a Figyelő, a Pesti Est, a Kreatív, a Kreatív Online és a Medical Tribune című lapok munkatársai idén második alkalommal szervezték meg az akciót, és a szerkesztőségekbe beérkezett ajándéktárgyakat megvásárolták.

A 2008. január 4-én rendezett árverésen 405.795 forint gyűlt össze, a befolyt pénzt a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány VII. kerületi, Kürt utcai szolgálatának adományozták.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr53291159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása