Az OBI szekszárdi áruházában kezdődött az áruházlánc és a WWF Magyarország szervezésében zajló idei hódóra sorozat. Az országos program keretében 16 város mintegy 2300 általános iskolás diákja ismerkedhet meg Európa legnagyobb rágcsálójával, a hódok életmódjával és a természetben betöltött szerepével.

Az órákon szerzett ismeretek alapján a diákok hódismereti totót tölthetnek ki. A helyes válaszokat visszaküldők között sorsolás dönti el, hogy melyik csoport vehet részt egy nemzeti parki osztálykiránduláson. A hódórákkal egy időben a WWF és az OBI szövegíró pályázatot is indít, amelyen az általános iskolások a hódról szóló verssel vehetnek részt, míg az egyes áruházak helyben hirdetnek rajzpályázatot.

A természetvédelmi órák január közepétől február végéig zajlanak az OBI tizenöt vidéki áruházában, valamint a budapesti áruházak közül a Soroksári úti, a Savoya parki és a Fogarasi úti áruházban.

A hódórák időpontjai és helyszínei:

Szekszárd január 17.

Dunaújváros január 18.

Budaörs január 22.

Siófok január 23.

Kaposvár január 24.

Nagykanizsa január 25.

Budapest, XIV., Fogarasi út január 28-29.

Tatabánya január 30.

Veszprém február 14.

Sopron február 15.

Budapest, IX., Soroksári út február 19.

Szolnok február 20.

Békéscsaba február 21.

Szeged február 22.

Budapest, XI., Savoya park február 26.

Eger február 27.

Miskolc február 28.

Nyíregyháza február 29.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr16308338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása