Az esélyegyenlőség jegyében a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium díjat hozott létre a "Legjobb Női Munkahely" elismerésére. A vállalatok pályázatait elsősorban a női munkavállalók számára biztosított karrier és készség fejlesztési lehetőségek, az egészség és jó környezet megőrzésére tett erőfeszítések, valamint a munka és a magánélet összeegyeztethetőségének megvalósítása alapján értékelték.

A 2007-es pályázat első díját a drogerie markt (dm) nyerte. Az indoklás szerint a részt vevő vállalatok közül a gyesen/gyeden lévő kismamák száma a dm-nél a legmagasabb, és az édesanyák visszatérésének biztosításában, annak előkészítésében is ez a cég jár az élen. A vállalat tavaly elnyerte a "Családbarát Munkahely" címet, mivel évek óta nagy figyelmet fordít a munkahelyi közérzetre, valamint a részmunkaidős foglalkoztatásra.

A II. díjat a Paksi Atomerőmű vehette át, míg a III. helyezést a GE Hungary Zrt. Healthcare Division érte el. A Szociális és Munkaügyi Minisztérium különdíjat adományozott a WEST Hungary Consulting Kft. részére, amely egyedül indult a középvállalati kategóriában. A Nők Lapja különdíját a Budapest Banknak, a Világgazdaság különdíját a Pannon GSM-nek ítélte oda.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr12349731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csucsu 2008.02.22. 14:45:34

Booo Ez ám a hír, és mennyi az átlagkereset ottannék?

johevi 2008.02.22. 14:55:10

Gondolom nemzetgazdaságilag kifizetődő és jutalmazandó, hogy az Atomerőműből valami okból kifolyólag kevesebbet mennek el szülni a nők...

Sibri 2008.02.22. 14:55:19

csucsu, lehet, hogy egy gyedről visszatérő anyának szinte mindegy, mennyit keres, csak végre keressen valamit. Sajna ez most a helyzet

Dr Gregory House 2008.02.22. 15:22:22

A "Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség" biztos a komancsok fedőszerve, ahol a volt Nőtanács aktivistái és békeharcosai ténykednek, busás MSZP-közeli pályázati támogatásokból. Van itt pénz, elvtársak!
süti beállítások módosítása