A kevésbé populáris műfajokban működő könnyűzenei előadók számára kínál lemezkiadási lehetőséget a Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért (PANKKK). A programiroda három pályázat útján, összesen 56 millió forintot oszt ki a nagylemezzel még nem, illetve már kiadott lemezzel rendelkező zenekarok részére, valamint a hazai könnyűzenei tehetségkutatás és -gondozás elősegítésére.

  1. A zenekarok első lemezeinek részfinanszírozására összesen 16 millió forint áll rendelkezésre, amelyből 300-500 ezer forint igényelhető lemezenként. A pályázatok beküldési határideje: 2008. április 4.
  2. 2008. április 11-ig a kiadott nagylemezzel rendelkező, profi hazai zenekarok is adhatnak be pályázatot soron következő lemezeik részfinanszírozása. E pályázat keretösszege 28 millió forint, melyből lemezenként 400-600 ezer forint igényelhető.
  3. A harmadik pályázat keretében olyan rendezvények támogathatóak, amelyek verseny rendszerben kerülnek megrendezésre. A kiemelten az utógondozást elősegíteni kívánó támogatást 2008. április 18-ig lehet igényelni.

Részletes kiírások és további információk a PANKKK hivatalos honlapján, a www.pankkk.hu oldalon találhatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr55381159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása