Wauudstock néven maratoni rockfesztivált szervez öt állatvédő szervezet 2008. április 25-én. Az érdi Belfegor és Maci Állatmenhely, a Biatorbágyi Állatvédő Egyesület, a Csömöri Állatvédő Civil Szervezet, a Kutyasegélyszolgálat Alapítvány és a Lelenc Kutyamentő Egyesület a rendezvény teljes bevételét kutyákra költi, többek között az első magyar állati lobbista, a Lobbiiroda, dr. Akszentievics Györgyi tevékenységének támogatásával.

Az este 7 órakor kezdődő koncertnek a Káposztásmegyeri Jég- és Rendezvénycentrum ad otthont (1046 Bp. Külső Szilágyi út 70.), a belépő 3300 Ft. A fellépők - a Beatrice, a KGB, Kowalsky meg a Vega, Somló Tamás és az Eleven (ősbemutató!), a Sugarloaf, a Supernem, Takáts Tamás D.B.B. és a Zanzibar - lemondtak tiszteletdíjukról , így az esemény teljes bevétele kutyákat támogat.

A rockfesztivál idején különféle ajándéktárgyak (többek között Farkas Ditta ceruzarajzai, festményei, valamint képeslapok, csomagolópapírok, poszterek, pólók) is megvásárolhatók, melyből befolyt összeg szintén a kutyákat segíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr28383781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása