Az IBM az elkövetkező három évben hatszáz, a világ legkülönbözőbb tájairól pályázati úton kiválasztott munkatársát küldi egy hónapra a világ fejlődő régióiba, hogy ott civil szervezetek munkáját segítsék.

Az első száz - ötezer jelentkezőből válogatott - IBM szakember idén nyáron indul hat országba. Különböző hátterű, szaktudású és kultúrájú 8 fős IBM-es csoportok működnek majd közre a gazdasági fejlődést az információs technológiával ötvöző, non-profit projekteken Ghánában, Vietnámban, a Fülöp-szigeteken, Romániában és Tanzániában, hogy helyi társadalmi és gazdasági feladatok megoldásában segítsenek.

Az IBM szerint egy globális vállalatnál a jövő vezetőjének változatos kultúráknak, szabályozási környezetnek és különböző társadalmi elvárásoknak kell megfelelnie, ezért az önkéntes program a helyi közösségek segítésén túl a cég új vezetői generációjának kinevelésében is szerepet játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr92400959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása