BringaSuli program

Címkék: életmód gyermekbarát

2008.03.31. 15:26

Április és május folyamán iskolai kerékpáros oktatást és kerékpározást népszerűsítő rendezvényeket szervez a Vuelta Kft. az ország 5 régiójában, 15 településen. Az oktatási program a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által létrehozott "Kerékpáros Magyarország Program" és a "Közlekedésbiztonsági akcióterv" támogatásával és a Kerékpáros Magyarország Szövetség szakmai felügyeletével valósul meg.

A kezdeményezésbe pályázati úton kapcsolódhatnak be az általános iskolák és a települések. Az iskolai képzés egy vezető oktató és öt-hat tanár bevonásával történik, az oktatók munkáját segédanyagokkal és háttér-információkkal segítik. A jelentkező településeken 250-300 gyermek részvételével zajló ügyességi, közlekedésbiztonsági bemutatót és játékos vetélkedőt szerveznek a kerékpározás népszerűsítésére.

A programra 2008. április 10-ig lehet jelentkezni a www.bringasuli.hu weboldalon vagy a GKM honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr30405060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása