Idén áprilisban harmadik alkalommal indította útjára A Közösség Szíve programot a CBA és a Procter & Gamble. A gyermekek támogatására létrejött kezdeményezés ezúttal országosan tíz gyermek-egészségügyi intézmény támogatását tűzte ki célul, a fogyasztók bevonásával.

A pénz egyfajta közösségi összefogás révén gyűlik össze: április, május és június hónapban a CBA üzletekben megvásárolt, az akcióban szereplő Procter&Gamble termékek árából 10, 20 és 30 forint kerül a kalapba, melyből aztán kórházak gyermekosztályai kapnak támogatást.

A program keretében 2006-ban 50 általános iskola kapott korszerű számítógépeket, 2007-ben pedig több mint 500 gyerek juthatott el erdei iskolába, hogy testközelből ismerkedhessen a természettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr66461140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása