Általános és középiskolások energiatudatosságra nevelését szolgáló weboldalt indított az E.ON Hungária. Az EnergiaKaland oldalon a diákok játékos és informatív formában ismerkedhetnek például az energiatakarékosság témájával, megismerhetik a különböző energiaforrásokat, felhasználásuk előnyeit és hátrányait.

A tanulási program célja, hogy a 6-18 évesek számára interaktív módon biztosítsa az ismeretszerzést, a környezettudatos gondolkodás elsajátítását, valamint az energiával kapcsolatos kompetenciák fejlesztését. Szeptembertől oktatási segédanyagok, hasznos információk és útmutatók is letölthetők lesznek az oldalról, melyek segítségével a pedagógusok a tanrendbe is beilleszthetik az energiatudatosság oktatását.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr89514595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása