A szabadságolások és a gyakoribb balesetek miatt a nyári hónapokban rendszeresen gondot jelent a hazai vérellátás biztosítása. Az Országos Vérellátó Szolgálat idén június elején is felhívást tett közzé, amelyben véradásra kérte fel a lakosságot.

A United Financial Services Group Holding (UFS) vezetősége és munkatársai erre reagálva úgy döntöttek, közös véradást szerveznek az ország hét nagyvárosában. 2008. június 20-án Budapesten, Baján, Debrecenben, Veszprémben, Szegeden, Szolnokon és Pécsen egyszerre adtak vért a cég dolgozói és családtagjaik, összesen mintegy kétszázötvenen. Az akció keretében összegyűlt vér jelentősen hozzájárult a nyári vérkészlet növeléséhez, és így az ország biztonságos vérellátásához.

Az UFS munkatársai a kezdeményezéssel példát is szerettek volna mutatni, hogy ilyen egyszerű módon, de nagyon fontos formában is ki lehet fejezni a társadalom iránt érzett felelősségvállalást. A cég dolgozói egyébként más társadalmi ügyekben is szerepet vállalnak, nemrégiben Pécsett a Nemzeti Színház környezetének megszépítésében vettek részt, július elején pedig Debrecenben köztulajdonban lévő épületek környezetének megújításában segédkeznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr3538992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása