2004 óta támogatja és népszerűsíti a kerékpáros életmódot és a biciklis mozgalmakat a T-Mobile. A különféle kerékpáros rendezvények mellett a mobilszolgáltató támogatásával valósult meg idén a GKM Bringa Sulija, amelynek keretében 7-14 éves korú iskolás gyerekek elméleti szinten, majd a gyakorlatban is elsajátíthatták a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjait.

A már kerékpározóknak szóló versenyek mellett újabb tömegeket próbál megnyerni a biciklizésnek a cég a nevével fémjelzett Kapcsolat Koncerten. A június 28-án megrendezésre kerülő eseményre ugyanis őrzött és kulturált, emellett ingyenes "Bringa Parkolót" alakítanak ki a koncertnek otthont adó '56-osok terével szomszédos Városligeti Műjégpályán a kerékpáron érkezőknek. Pontosabban annak az ezer bringásnak, akik a június 25-i határidő lejártáig regisztrálják magukat és parkoló igényüket a médiapartner www.port.hu oldalán. A helyekre nagy az érdeklődés, hiszen három nap leforgása alatt ötszáz hely elkelt.

Az új lehetőség megteremtése egyelőre csak jelzés értékű, szimbóluma annak, hogy a vállalat társadalmi szerepvállalásában egyre hangsúlyosabb szerepet kap az egészséges életmód és azon belül a kerékpározás felkarolása. Ehhez kapcsolódóan a koncerten a "T-Mobile Nagy Kerékpáros Könyve" is bemutatkozik. A kiadványba a hasonló elveket vallók aláírásait szeretné összegyűjteni a cég, egyúttal a T-Mobile-os rendezvények közönségéhez eljuttatva az egészséges életmód, a kerékpáros közlekedés, a testedzés és a kikapcsolódás fontosságának üzenetét. Az aláírásgyűjtővel a nyár folyamán számos helyszínen lehet találkozni, köztük a Kapcsolat Koncert mellett a visegrádi Duna Maratonon (2008. július 5-6.), a Szekszárdi Kerékpáros Napon (2008. július 12.), az egri Bükk Maratonon (2008. augusztus 2-3.) és a mátraházi Mátra Maratonon (2008. augusztus 30-31.).

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr81539021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása