Egyedülálló kezdeményezést valósít meg a fővárosi Hotel Panda. A szálloda alkalmazottainak többsége megváltozott munkaképességű munkavállaló, a hotel ugyanis így szeretne nagyobb esélyt adni a sérült embereknek az életben való boldogulás terén.

A követendő példát felkarolandónak találta a névrokon Panda Security is. A két cég 2008 júniusában hosszú távú együttműködési megállapodást kötött, melynek keretében a vírusirtó cég gondoskodik a szálloda számítógépeinek biztonságáról.

A Hotel Panda a környezetvédelemre is nagy figyelmet fordít. A szállodában felhasznált műanyag és üveg hulladékot újrahasznosítás céljával gyűjtik, melyet a céggel szerződéses viszonyban álló vállalkozó újrahasznosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr18539108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása