Július utolsó hétvégéjén zárult az Europark "Csomagoljuk szebbre a világot!" című környezetvédelmi rendezvénysorozata. A három héten át tartó program a tervek szerint csak az első lépés volt a bevásárlóközpont környezettudatosságot támogató kezdeményezésének.
A környezetvédelmi hetek alatt a XIX. kerületi általános iskolák által összegyűjtött PET-palackokból, italoskartonokból és alumínium italdobozokból iparművészek által készített szobrok megtekintése mellett számos érdekes program és bemutató hívta fel az áruházba látogatók figyelmét a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára, a környezettudatos magatartás előnyeire. 

A gyermekeket is megszólító szobrok, például pálmafa, helikopter és "mézes" házikó mellett a kampányban résztvevő környezetvédelmi cégek állandó és hétvégi programjai segítették a felvilágosító munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr20603572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása