A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2008. szeptember 19-21-én negyedik alakalommal szervezi meg Díjlovas Versenyét és a Fogyatékos Lovasok Versenyét a szövetség Lovasterápiás Központjában (Fót Vörösmarty tér 2. (a Károlyi István Gyermekközpont területén)).

A verseny célja a lovassport népszerűsítésén túl megteremteni annak lehetőségét, hogy az egészséges és a gyógypedagógiai lovaglásban, valamint a hippoterápiában résztvevő versenyzők együtt, párhuzamosan tudjanak szerepelni, versenyezni. A versenyre 2008. szeptember 1-ig lehet jelentkezni a Magyar Lovasterápia Szövetség címén (1066 Budapest, Teréz krt. 24, E-mail: gbozori@lovasterapia.hu).

A Magyar Lovasterápia Szövetség fő célja a lovasterápiával, mint komplex egészségügyi és pedagógiai célú prevencióval, habilitációval, és rehabilitációval foglalkozó intézmények és személyek országos szintű összefogása, a lovasterápiával foglalkozó szakemberek képzése, továbbképzése.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr59606437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása