Évről-évre visszatérő probléma, hogy nyáron a szabadságolások miatt sokkal kevesebb a donor, mint más évszakokban. A Magyar Vöröskereszt hatalmas energiát fordít arra, hogy ebben az időszakban is találjon véradókat. Egyebek mellett fesztiválokra és olyan eseményekre látogatnak el, ahol nagy tömegeket lehet mozgósítani a nemes cél érdekében.

Idén nyáron a szervezet több olyan eseményen vesz részt, ahol az Indesit Company jóvoltából a véradók között értékes mosógépeket és mosogatógépeket sorsolnak ki. Az ajándékok célja, hogy motiválják az embereket a véradásra, illetve köszönetet mondjanak a segítségnyújtásért.

Az Indesit Company és a Vöröskereszt Kapolcson a Bűvészetek Völgyében (július 25. - augusztus 03.), a bonyhádi Tarka Fesztiválon (augusztus 09.), a Kecskeméti Repülőnapon (augusztus 16-17.), a szombathelyi Savaria Fesztiválon (augusztus 22-24.), Szolnokon a Gulyásfesztiválon (szeptember 13.), valamint a fővárosi Szeptemberfeszten tart közös véradást.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr100610816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása