Megmozdulhat az ország

Címkék: életmód

2008.08.19. 14:37

Szeptember 5-én újra megrendezésre kerül a februárban már sikerrel megvalósult Mozgós Péntek akció. A budapesti Gilda Max mozgásközpontok által elindított kezdeményezés a Torkos Csütörtök mintájára jött létre, hogy akik egyik nap 50 % kedvezménnyel teleeszik magukat az éttermekben, másnap 50 % kedvezménnyel lemozoghassák azt.

Az első Mozgós Pénteken országszerte mintegy 50 helyszínen mozoghattak kedvezményesen az érdeklődők. Várhatóan a második, már önálló akció keretében ennél több sportszolgáltató, (fitness- kondi- és wellnesstermek, mozgásközpontok, uszodák, sportlétesítmények, szállodák sport- wellness, spa és egészségközpontjai) nyújt 50 % kedvezményt a napi belépő árából mozogni vágyó vendégeknek.

Az akció szeretné felhívni a figyelmet a mozgásszegény életmód, és az annak következtében kialakuló túlsúly problémájára. A szervezők augusztus 25-éig várják az akcióra jelentkezni szándékozó helyszínek regisztrációját a www.mozgospentek.hu honlapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr25626490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása