A Kulcs-Soft Számítástechnika Zrt. a 2008/2009-es tanévben is támogat olyan közép- és felsőoktatási intézményeket, ahol ügyviteli oktatás folyik. A 2003-ban létrehozott 100 millió forintos alapból eddig több mint 400 pályázó iskola diákja számára nyílt lehetőség a cég ügyviteli programjainak oktatási célból történő ingyenes használatára.

A Kulcs-Soft célja a felajánlással felhívni a figyelmet a gyakorlatorientált képzés fontosságára. A támogatott intézmények a modern ügyviteli szoftverek rendelkezésre bocsátásával segítséget kapnak abban, hogy versenyképes szakembereket neveljenek a munkaerőpiac számára.

A diákok a készletnyilvántartási és számlázási, a könyvelési illetve a bér- és munkaügyi rendszerek segítségével sajátíthatják el az ügyvitel gyakorlatát. Amennyiben igény van rá, a cég munkatársai aktívan közreműködnek a termékek oktatásában, megismerésében, azzal, hogy életszerű, gyakorlati példák segítségével mutatják be az ügyviteli szoftverek használatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr89658388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása