A bevásárlóközpont szeptember 1. és 24. között szervezett programjai a fogyatékkal élők világát igyekeznek megismertetni a látogatókkal.

2008. szeptember 1 - 22. között a Mammut két épületét összekötő III. emeleti függőfolyosót a Bárka Alapítvány lakóotthonában élők mindenapjaiból, munkáiból készült fotókiállítás veszi birtokba. Az értelmi és halmozottan sérült emberek társadalmi integrációját és elfogadottságát a közösségi élet, a kreatív műhelymunka és a napi programok segítségével előmozdítani igyekvő Alapítvány összeállítása a "Fogyatékosságról - fogyaszthatóan" címet kapta. 

A szervezet jóvoltából 2008. szeptember 13 - 14. között a Mammut II. épületének I. emeletén egész napos, ingyenes kézműves foglalkozást tartanak, szeptember 19-én pedig a Mammut II. épületének szökőkútjánál saját készítésű papír- és parafadugó hajókat lehet vízrebocsátani. Ugyanaznap a Mammut II. épületében található Sandwich GURU étteremben a Bárka Műhely értelmi sérültek által előállított kézműves lakáskiegészítő és ajándéktárgyakat mutat be a Bárka márkanév alatt.  

Végül 2008. szeptember 22 - 30. között a Mammut két épületét összekötő III. emeleti függőfolyosón Siményi Gergely fotóművész kiállítása lesz látható a fogyatékkal élőket segítő kutyák portréképeiből.  

A rendezvénysorozatot 2008. szeptember 24-én a Mammut II. épületében található Kaméleon Clubban megrendezett, zártközű jótékonysági koncert zárja, melynek alkalmából Érdi Tamás láttássérült zongoraművész és Emiri Almira ad koncertet olyan fiataloknak, akik értelmi vagy fizikai fogyatékkal kénytelenek élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr67658860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása