A Hallatlan Alapítvány már harmadik éve szervez jelnyelvi tanfolyamokat hallóknak abból a célból, hogy közelebb hozza egymáshoz a siketek és a hallók világát. A hallássérültek életét jelentősen megnehezíti, hogy társadalmunk a alapvetően a verbális kommunikációt részesíti előnyben, amit ők sokkal nehezebben értenek meg, mint halló társaik.

A siketek jelnyelvének elsajátításában segít a Hallatlan Alapítvány. Mint minden idegen nyelvnek, ennek is megvan a maga nyelvtani szerkezete, amely eltér a magyar nyelvtől. Egy jelnyelvi tanóra hasonlóan néz ki egy "hagyományos" nyelvórához - szótanulás, fordítás, gyakorlás - mégis hangulatilag egész más.

Az alapítványnál rendszeresen indulnak jelnyelvi tanfolyamok, melyekről részletesebben a http://www.hallatlan.hu/hu/content/tanfolyam oldalon találhatók információk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr64727890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása