"Az energia érték!" címmel indított kampányt októberben az E.ON. A megjelenések célja, hogy hogy tanácsokkal segítse a nézőket az energia hatékony felhasználásában, ehhez pedig a reklámokban Buday Péter, Jakupcsek Gabriella, Igaly Diána, Juhász Árpád és Novák Péter takarékoskodik az energiával.

Az október 15-től öt héten át a TV2-n látható reklámokban hasznos tippek hangzanak el, melyek segítségével egy-egy háztartás akár több tízezer forinttal is csökkenheti éves kiadásait. A kampány emellett azt hangsúlyozza: az energia olyan érték, melyre holnap is szükség lehet, ezért érdemes takarékosan használni.

A kampány részeként a www.eon-hungaria.com honlapon további energiatakarékossági tippeket találhatnak a látogatók, illetve az energiatakarekossag@eon-hungaria.com emailcímre újabb takarékossági ötleteket vár a lakosságtól a vállalat. Az első ötven beküldő között E.ON iPod kerül kisorsolásra.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr76734132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása