JÓHAJÓ név alatt Szőke Kapitány jótékonysági űrhajóját árverezte el a Vatera.hu. A november 2-án zárult aukcióból befolyt 117.500 forintot a UPC Magyarország az általa már évek óta támogatott Szent László Kórház gyermek csontvelő-transzplantációs részlegét segítő közhasznú alapítványnak ajánlotta fel.

A jótékonysági kezdeményezés több vaterázó személyes felajánlásával is kiegészült. Egyes felhasználók egyéni adományokkal segítették a Szent László Őssejt Alapítványt, egy licitáló pedig a Jóhajó fotójával ellátott pólókat bocsátott árverésre, a befolyt összeget szintén az Alapítványnak ajánlotta fel. A vatera.hu a lebonyolításon túl azzal járult hozzá a kezdeményezéshez, hogy a tranzakcióból származó jutalék összegét az aukció kedvezményezettjének ajánlotta fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr34747914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása