Az Index blogszolgáltatásán nemrégiben elindult hirdetési megoldásokra építve új kezdeményezést indított a Critical Miss és a Karmamedia. A Bloggerunió azt használja ki, hogy a Blog.hu hirdetési rendszerében a "kétpúpú teve" konstrukciót választó bloggerek maguk rendelkezhetnek a blogjukon megjelenő reklámok felének értékesítésével.

A Médiaunió ötletére rímelő Bloggerunió kezdeményezéshez csatlakozó blogok ezt a szabadon felhasználható hirdetési felületet ajánlhatják fel civil szervezetek számára, így támogatva azok tevékenységét. A hálózat szervezői a reklámhelyek biztosításán túl azzal is igyekeznek segíteni a civil szervezeteket, hogy grafikusokat keresnek a megjelenítendő bannerek elkészítésére.

A Jótett helyébe csatlakozott a Bloggerunióhoz, ezért reményeink szerint a bejegyzések között hamarosan civil szervezetek reklámjai tűnnek majd fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr41792858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása