A Würth Szereléstechnika Kft. alapítványa, a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány 15 éve minden karácsonykor megajándékozza a nevelőotthonokban élő gyermekeket és az idősek otthonában élő lakókat.

Az alapítvány idén a Nevelőotthonok Nemzetközi Szövetsége Magyarországi Egyesülete (FICE) központi ünnepségén mintegy 300 - gyermekotthonban és nevelőszülőknél élő - gyermeket lát vendégül. A karácsonyi ünnepély 2008. december 7-én a Nemzeti Táncszínházban lesz, melyen a „Diótörő” című táncjátékkal szórakoztatják a kicsiket. A rendezvényen résztvevő gyermekek ajándékcsomagot is kapnak. A budapesti központi ünnepségen kívül a pécsi, a szegedi és a miskolci gyermekotthonok kis lakói számára is küld ajándékot a szervezet.

Az idősek otthonában élőkre is gondolva, az alapítvány közreműködik a budapesti Rózsa utcai, a debreceni, a miskolci, a pécsi, a szegedi és a nagykanizsai otthon karácsonyi ünnepségén, valamint az otthonokat és azok idős lakóit kívánságuknak megfelelően támogatja.

2008 karácsonyán a Reinhold és Carmen Würth Alapítvány mintegy 800 gyermekotthonban élő gyermek és 2200 otthonban élő idős ember megajándékozásához járul hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr23804342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása