December 20-21-én kerül sor a VIVA Teleton kétnapos jótékonysági rendezvényére. A 13 órás élő adás alatt, és egész decemberben folyamatosan hívható az az emelt díjas telefonszám (06 91 335 035), melynek hívásaiból befolyt összeg a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegeit segíti, hogy hozzájussanak egy életmentő készülékhez.

Az elmúlt hetekben már jóval több, mint másfél millió forint gyűlt össze a kis betegeknek. Tavaly ilyenkor – a Teleton adás kezdete előtt – ez az összeg csak a töredéke volt a mostaninak, és az adakozók csak az élő műsor közben kaptak kedvet. A kezdeményezés öt évvel ezelőtt indult útjára, és évről évre több felajánlás érkezik be. Tavaly az adományozóknak köszönhetően hétmillió forint támogatást kapott a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr4829585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása