2008-ban is folytatódott a Pannon kisközösségeket segítő csapatépítő programja: tavaly tíz hátrányos helyzetű kistelepülésen a cég több mint 700 dolgozója vett részt a karitatív munkában annak érdekében, hogy megszépüljenek, megújuljanak a helyi játszóterek, parkok, óvodák és iskolák.

A mobilszolgáltató azt tűzte ki célul, hogy a kisközösségek igényeit felmérve azokon a területeken nyújtson számukra segítséget, ahol arra a leginkább szükségük van. A településeket a Pannon rászorultsági alapon választotta ki, minden esetben egyeztetve a helyi önkormányzattal, valamint oktatási intézményekkel. Ahol erre lehetőség nyílt, a cég bevonta magukat a közösségeket is: számos esetben helyi vállalkozók segítették a kivitelezést, valamint a települések lakói is örömmel csatlakoztak a kezdeményezéshez, a közös sorversenyekhez.

A cég 2008-ban csaknem 40 millió forintot fordított a kiválasztott települések fejlesztésére. A csapatépítéseken részt vevő dolgozók közel 3000 munkaórát áldoztak az élhetőbb és modernebb életkörülmények létrehozására. A Somogy megyei Andocson például a községben született gyermekeket ünneplő Újszülöttek Ligete szépült meg, a Heves megyei Tenken az óvoda udvara, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán pedig a Művelődési Ház belső terei születtek újjá.

A bejegyzés trackback címe:

https://jotett.blog.hu/api/trackback/id/tr15875361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása